15.januar (sg2013)
Hjem Add meg Om meg Kontakt

15.januar

  • 16.01.2013kl.23:23
  • 0

Ny dag, nye muligheter! Idag var det en ordetlig god tur på elixia med en jeg seiler med. Vi gikk på to forskjellige kurs som var supre, spesielt det ene. Dagen idag var en fantastisk flott dag, både når det kom til trening og den gode følelsen du får inni deg noen ganger! 

Aktivitet: 

?500 kalories: Det var en helt super treningstime, som var tøff, men veldig effektiv! Jeg likte den kjempe bra! Her er hva elixia skriver om den: Vår mest effektive gruppetreningstime der du har mulighet til å forbrenne 500 kcal på 30 min! Timen gjennomføres med og uten utstyr. Gjennom effektive og utfordrende øvelser trener vi kroppens store muskelgrupper med høy intensitet. Timen er ideell for deg som vil trene tøft, effektivt, konsentrert og ønsker å forbrenne kalorier.

 

?Zumba!: Jeg personlig elsker zumba! Du bruker hele kroppen, i tillegg til at det er morsomt med kjent musikk og fengende danse trinn. Zumba er inspirert av de latinske musikksjangerene cumbia, salsa, samba,merengue, reggaeton m.m. Kombinert med morsomme og enkle dansetrinn har alle det gøy på en Zumbatime, uansett form og alder. Man får brukt hele kroppen og man får en opplevelse av å være på fest i Latin Amerika!

 

Lykke til videre alle sammen! Se framover, og mot målene dine. Hold hodet kaldt og fokuser på deg!
Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design


hits